Intro til meditation Aarhus

Find ud af om meditation er noget for dig. Få en prøvesmag på, om du kunne tænke dig at følge en gruppe, som hjælp til at opbygge en meditativ praksis derhjemme.

Fordybelsesdagen henvender sig til dig, der ønsker at lære at genopbygge og vedligeholde følelsesmæssig kontakt til dig selv gennem enkle meditationsøvelser. Meditation kan hjælpe dig ind i selvomsorg, indre kontakt og nærvær – til glæde for dig selv og mennesker omkring dig.

Forudgående arbejde med meditation er ikke nødvendig, blot kræves der en åben og nysgerrig indstilling til, hvad DU mon erfarer, når du søger at falde ind i meditation. Vi arbejder med meditativ kontakt i kroppen samt i energicentre i kroppen kaldet chakras. Der vil der være mulighed for at give et udtryk om, hvad du oplever og sanser i de forskellige øvelser og få respons herpå fra underviseren. Fordybelsesdagen kan ses som en appetitvækker på, hvad meditation kan være for DIG. Efterfølgende er der mulighed for at følge en fortløbende gruppe – pt. enten en aftengruppe på tirsdage eller en søndagsgruppe.

De øvelser du introduceres til, kan du med fordel arbejde videre med derhjemme.

Tid, sted og praktisk

Tid: søndag d. 10/3-2019

Tidsrum: kl. 10.00-13.00

Sted: Gruppen afholdes i Terapi og Selvudviklings lokaler i Mejlgade 48b, st. th., 8000 Aarhus C.

Praktisk: Medbring notesbog og pen samt evt. egen frokost. Der er kaffe og te på stedet. Der vil være en frokostpause på 30 minutter. Gruppen er lille og deltagerantallet er blot 3-6 personer, så der vil være god tid til DIG:-)

Tilmelding og betaling

Prisen er 500 kr. som betales via Mobilepay til 70640 eller kontooverførsel til følgende konto i Danske Bank: Reg. Nr. 3409 Konto Nr. 11959334 8 bankdage inden kursusdagen.

Man er tilmeldt, når kurset er betalt.

Ved færre end 3 tilmeldte aflyses introdagen og der fastlægges en ny dato. Du kan naturligvis vælge fortsat at være tilmeldt Intro til Meditation på den nye dato, hvilket du bedes meddele mig. Hører jeg ikke fra dig, returneres din indbetaling.

Hvis du har spørgmål er du meget velkommen til at kontakte mig enten telefonisk til mig på 30207760 eller via mail kontakt@terapiogselvudvikling.dk