Klienter og kursister siger

“Jeg har siden november 2015 deltaget i meditationsgruppe hos Inge Lise Hamilton. Det har haft en helt afgørende betydning for mit liv, der indtil da mere eller mindre havde været i konstant ubalance. Jeg oplever at være i gang med en livslang proces, som giver mere og mere indre ro og selvaccept, samt markant bedre evne til at drage omsorg for mig selv. Som følge af psykoterapi og meditationstræning hos Inge Lise, har jeg nu fået opbygget en meditativ praksis i min dagligdag, som jeg drager stor nytte og nydelse af.”                

Kærlig hilsen Mette Sloth Lave

 

“Mange tak for et rigtig dejligt meditations forløb! Det har været spændende og lærerigt og jeg har ( som du også kunne høre ) i den grad mærket en forandring i mig selv. Mange tak for hjælp og støtte i min udvikling.”

Kærlig hilsen Camilla

 

“Hej Inge Lise.
Jeg vil gerne at du skal vide at det du gør for mig er Så afgørende for min livskvalitet.
Jeg har arbejdet meget med mig selv de sidste par dage. Hvilket også kostede tårer midt i tivoli den anden dag fordi jeg, gennem dig, er bevidstgjort om hvad mine handlinger har af konsekvenser ( gode som dårlige). Jeg kunne mærke en dreng der var ude af balance ifht mig og det gjorde ekstremt ondt. Jeg er så taknemmelig for vores snakke, så jeg, ret hurtigt endda, kan få en balanceret og smilende dreng igen. Der skal virkelig ikke meget til (de rigtige ord og reaktioner) – selvom det kræver alt energi jeg har lige nu at huske at prioritere mine egne behov og på den måde fastholde det gode humør. Jeg kan mærke hvor vigtigt det er at holde min terapi ved lige, så jeg kan opretholde den gode “linje”.”

Knus Anja