Meditation 1:1 i Aarhus

Enetimer i meditation inkl. terapeutisk samtale

Hvis du har et ønske om at lære at meditere og med tiden integrere meditation som en del af din daglige praksis, kan du komme godt i gang ved at træne meditation 1:1 hos mig.

Meditation kan skabe mere ro i det limbiske system i hjernen, dvs. det system der styrer vores følelser. Med meditation bliver vi således i mindre grad overvældet af vores følelser, når vi er pressede, oplever kriser etc. I stedet opøver vi evnen til at se mere neutralt og med større accept på situationen – og på de følelser der opstår omkring den, så vi bedre kan rumme begge dele. Når vi arbejder på at tage ansvar for og lære at rumme vores følelser – præcis som de er – kan vi over tid opnå en større frihed til at handle i vores liv.

Ved meditation 1:1 opøver du evnen til at finde ind i kontakten til dig selv og din kropslige forankring. Det kan bl.a. være en støtte til at bevare roen i pressede situationer. Når jeg laver meditationstræning inddrager jeg dine personlige følelser, oplevelser og ønsker i en løbende samtale, hvor jeg støtter din indre udforskning i retning af større selvforståelse og indsigt.

Meditation 1:1 giver dig mulighed for at fordybe dig i og se nærmere på dine udfordringer, din personlighed og dine behov – samt for at opleve en dybere kontakt med dine styrker og indiviuelle kvaliteter.

Meditationstræning er for dig, der ønsker at lære at meditere, fordi du eksempelvis ønsker af finde mere ro, balance og opbygge et personligt overskud, eller fordi du har nogle konkrete udfordringer som f.eks. stress, pres, uro, angst, tankemylder, bekymringer, mindreværd, vrede etc. som du godt vil arbejde med.

Du introduceres til grundlæggende meditation, herunder arbejde med chakras og energipunkter. Forudsætning for deltagelse er interesse for at lære grundlæggende meditation. Forudgående erfaring med meditation er ikke nødvendig.

Jeg guider dig gennem de forskellige øvelser og meditationer og efterfølgende udtrykker du dig om, hvad du oplever, sanser og mærker, hvilket jeg så vil give dig en feedback på.

Priser

Individuel meditation inkl. terapeutisk samtale  Pris: 750 kr. Varighed: 60-75 minutter.

Klippekort til individuelt terapeutisk meditationsforløb på 3 gange: 1950 kr. ( 650 kr./ gang )

Betaling for klippekort skal ske samlet 1. mødegang.