Parterapi Aarhus

Brug for et servicetjek af jeres parforhold?

Er kærligheden og gnisten blevet væk?

Ser og hører I ikke hinanden længere?

Eller har I mistet respekten for hinanden?

Få hjælp til at skabe et sundt og kærligt parforhold, hvor åbenhed, god kommunikation og glæde er grundsten.

Uanset om I har været sammen i mange år eller om I er nye sammen, kan der være aspekter i jeres relation, som kan trænge til et ‘kærligt realitetstjek’.

Tidsbestilling

Kontakt mig for tidsbestilling pr. telefon 30 20 77 60 eller på E-mail

Åbningstider for terapi og parterapi

Det er muligt at få tider på hverdage kl. 9.00-18.00, desuden kan der bestilles aftentider, der forløber hen over kl. 18.00 samt weekend tider lørdag og søndag mellem kl. 9.00 og 17.00 mod et tillæg på 100 kr./ session for individuel terapi og 200 kr./ session for parterapi.

Priser

Første samtale – parterapi              Pris: 1100 kr.  Varighed: ca. 2 timer

Efterfølgende samtaler – parterapi   Pris:  950 kr.   Varighed: 1½ time

Studerende, ledige og pensionister kan tilbydes rabatpris. Spørg venligst ved tidsbestilling.

Betaling og afbudsregler

Bemærk: Jeg modtager desværre ikke betalingskort.

Betaling for terapien foretages kontant eller via Mobilepay til 70640 i slutningen af sessionen. Læs mere om priser, afbudsregler og betalingsbetingelser under Priser

Hvorfor gå i parterapi?

Et godt parforhold kommer ikke af sig selv, det kræver arbejde og – ikke mindst – mod til at turde åbne op for følelser og fastlåste mønstre, som relationen kan være med til at trække frem hos begge. Den gode nyhed er imidlertid, at et sådant arbejde lønner sig i form af vækst og udvikling. Et parforhold i vækst kan være noget af det mest vidunderlige og opløftende, der findes. Ligesom et parforhold der er i ubalance kan være særdeles opslidende og underminerende for begge.

Grundlæggende er det godt for de fleste par, at blive bevidste om, hvorfor de er sammen. Hvilke værdier hviler jeres forhold på? Hvilke muligheder for udfoldelse har I hver især og sammen i jeres relation?

Hvad kan I forvente jer af terapien?

Jeg tilbyder en kvalificeret terapeutisk ramme, hvor I kan udtrykke jer om og arbejde på, at få indsigt i fastlåste handlemønstre og mekanismer i jeres relation. I en støttende og respektfuld atmosfære, vil vi sammen se på jeres relation og de følelser og vanskeligheder i hver især oplever.

Gennem eget arbejde og eget udtryk i terapien og ved at lytte til hinanden, vil I gradvist kunne opnå indsigt i – og lære at rumme og acceptere – hinandens kvaliteter og såvel som hinandens personlighedsstruktur. Med tiden kan I tage jeres indsigter med jer ind i dagligdagen, så god kommunikation, tillid, respekt, glæde og større følelse for hinanden bliver det, der fylder imellem jer.

Efter behov vil der være mulighed for at få små opgaver med jer hjem, så I kan ‘træne’ mere konstruktive måder, at kommunikere og være sammen på mellem terapi sessionerne.