Psykoterapi Aarhus

Jeg tilbyder individuel psykoterapi til mennesker, der ønsker at arbejde terapeutisk med sig selv.

Hvorfor gå i terapi?

Der kan være mange årsager til at søge hjælp hos en terapeut. Der kan være et savn efter mening i livet, en ubestemmelig fornemmelse af ulykkelighed eller konkrete hændelser som har ‘væltet’ én i en periode. Der kan være en følelse af at noget kunne være mere glædesfyldt og mindre presset i ens liv. Der kan være en længsel efter større balance mellem indre og ydre liv eller måske en spirituel søgen efter mening og retning, som savner at komme til udtryk.

 

Tidsbestilling

Kontakt mig for tidsbestilling pr. telefon 30 20 77 60 eller via mail.

Åbningstider for terapi og parterapi

Det er muligt at få tider på hverdage kl. 9.00-18.00, desuden kan der bestilles aftentider, der forløber hen over kl. 18.00 samt lørdag og søndag mellem kl. 9.00 og 17.00 mod et tillæg på 100 kr./ session for individuel terapi og 200 kr./ session for parterapi.

Priser

Individuel samtaleterapi: 60 – 75 min.                            750 kr.

Klippekort med terapeutisk forløb på 5 gange: 3000 kr.   ( 600 kr. / gang )

Går du i terapi hos mig og følger du samtidig en meditationgruppe er prisen for terapi 600 kr. / gang

Studerende, ledige og pensionister kan tilbydes rabatpris på 100 kr. pr. session. Spørg venligst ved tidsbestilling.

Bemærk: Jeg modtager desværre ikke betalingskort. Betaling for terapi foretages kontakt eller via MobilePay til tlf. nr. 70640  i slutningen af terapisamtalen.

Læs mere om priser, afbudsregler og betalingsbetingelser under Priser

Hvordan foregår terapien?

Vi tager udgangspunkt i dig og din situation, som den er lige nu. Terapien stiller en støttende ramme til rådighed, hvor du kan arbejde med dig selv. Terapiens omsorgsfulde og respektfulde atmosfære kan hjælpe dig med at styrke kontakten til kvaliteter og resurser i dig. Herigennem kan du bl.a. finde accepten og modet til at se på de problemområder, der fylder i dit liv.

Ved første terapisamtale, fortæller du lidt om, hvorfor du ønsker at gå i terapi og hvad du ønsker at opnå med terapien. Det kan også være at du har lettere ved at fortælle om vanskelige følelsesmæssige tilstande, som du oplever eller relationer eller situationer, som du oplever at have svært ved at takle. Uanset hvad indgangen er så starter vi der, hvor du er og med det, som du føler er væsentligt.

Meditation, drømme og kropsterapi kan indgå i terapien

Terapisamtalen kan, hvis du ønsker det, indeholde enkle meditationsøvelser, der vil støtte din proces i situationen, såvel som din udviklingsproces over tid. Ligeledes kan arbejde med dine drømme samt elementer af kropsterapi indgå efter aftale, hvor det er relevant